Vi nærmer os enden på året med hastige skridt, men det skal ikke sætte en stopper for lanceringen af nye fodboldstøvler. Adidas har haft et vildt år, hvor det er bleve til et hav af lanceringer af nye Adidas fodboldstøvler.

Adidas har været forbi mange forskellige farvekombinationer, nogle bedre end andre. Nu går de dog helt ‘back to basics’ eller rettere sagt ‘back to classics’. Adidas har nemlig netop lanceret deres Pure Leather Pack, som består af de tre Adidas modeller, F50 Adizero, Predator Instinct og Adidas Nitrocharge 1.0. Bemærk at det er en limited edition pack, hvor der kun eksisterer 500 par af hver støvle i hele verden.

adidas pure leather pack fodboldstøvler

Den nye Adidas Pure Leather Pack består som sagt af de tre Adidas støvler, F50 Adizero, Predator Instinct og Adidas Nitrocharge 1.0. Alle tre støvler har i forbindelse med Pure Leather Pack gennemgået en radikal ændring.

Ændringen ligger lidt i navnet, Pure Leather Pack. Den overdel der sad på de enkelt støvler er nemlig blevet udskiftet med en overdel af det fantastisk komfortable og bløde K-Leather. Det er kendt for, at være et af de bedst materialer til overdele, hvis man vil have en suveræn komfort. Den helt nye overdel betyder dog også, at støvlerne ikke helt ligner sig selv.

1511753_10152505784908531_4242958827327637622_n

Adidas Predator modellen havde faktisk engang en overdel af K-Leather. Det var nogen som mange elskede, fordi at det gav en suverænt god komfort. Nu er K-Leather overdelen så tilbage, men det har dog betydet, at Adidas har måttet fjerne de fem SL gummizoner. Det har de gjort, fordi at det lige netop er læderet, overdelen og komforten, der er i fokus i Pure Leather Pack.

Udover at SL gummizonerne er fjernet, så er der egentlig ikke sket meget. Adidas har dog valgt, at lave en række syninger langs den forreste del af støvlen. Disse syninger giver overdelen noget mere tekstur og dermed et lidt bedre greb i bolden. Sålen og knopsystemet er der ikke ændret på, så man får altså stadigvæk den lækre Predator Instinct stabilitet.

En speedstøvle med en overdel af K-Leather? Det er bestemt ikke noget man hører hverdag. Men nu er den her – Adidas F50 Adizero Pure Leather. Mikrofiber overdelen er udskiftet med en overdel af blød og smidig K-Leather. Læderet sætter sig helt tæt til foden. Man vil kunne opleve den fantastiske komfort fra første gang man træder i støvlen.

Forrest på støvlen har Adidas placeret en række syninger, som skulle forbedre støvlens ‘lockdown-effekt.’ Normalt ser man at den bagerste del på F50 Adizero modellen er lavet af Speedfoil. På Adidas F50 Adizero Pure Leather er den lavet af læder, som dog er perforeret – man har altså lavet små huller i den. De små huller giver en bedre åndbarhed og så sørger de for, at vægten kan holdes nede.

 

10850200_10152506398263531_9083163284545459946_n

 

Adidas Nitrocharge 1.0 har normalt en overdel af Adidas’ Hybridtouch materiale. I forbindelse med Adidas’ Pure Leather Pack er den selvfølgeligen udskiftet med en overdel af K-Leather. Den nye overdel er ekstremt blød og smidig, så man får en suveræn komfort og et naturligt touch.

Den nye overdel har dog krævet, at Nitrocharge støvlens Energysling er blevet fjernet. Den er normalt med til, at holde foden fast placeret i støvlen. I stedet for den normale Enerysling har Adidas lavet en række deco-syninger, der løber på samme måde som Energysling gør normalt. Dette kompenserer altså en smule for den manglende Energysling.

BEMÆRK: Adidas Pure Leather Pack er en limited edition kollektion – kun 500 af hver støvle i verden!

Du har altså nu en unik mulighed for, at få en limited edition støvle fra Adidas med en overdel af K-Leather. Det er ikke en mulighed man får hverdag, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i en af støvlerne.

 

Andre anmeldelser af produkter du kan finde på fodboldspilleren

Her på fodboldspilleren kan du læse meget mere om fodboldstrømper, fodboldstøvler, dommersokker, dommerfløjte og sågar om valg af den bedste boldsæk. Vi håber meget du bruger vores guider og anbefalinger.