Jose+Gaya+Valencia+CF+v+Malaga+CF+La+Liga+qYjQcUr7Qj6lArsenal har hentet to forstærkning i januar indtil videre. Det polske stortalent, Krystian Bielik er kommet fra Legia Warsaw og Gabriel Paulista er kommet til fra Villareal. Arsene Wenger udtalte igår, at han kunne ville være aktiv idag, hvis der dukkede nogle specielle tilbud op. Nu er der kommet tilbud fra Spanien og Wenger er klar til at slå til for at flere ind den legendariske Arsenal trøje.

Det drejer sig om hele tre La Liga stjerner. En til forsvaret, en til kanten og en til angrebet. Til forsvaret vil Wenger hente, Jose Luis Gaya fra Valencia. Gaya er ikke mere end 19 år, men har været fast mand som back for Valencia hele sæsonen igennem. Han har tilsyneladende også fanget Wengers opmærksomhed og den franske manager er klar til at udløse hans frikøbsklausul på 120 millioner kroner.

Club Atletico de Madrid v Real Valladolid CF - La LigaUdover Gaya, så vil Wenger hente de to Atletico stjerner, Arda Turan og Mario Mandzukic. Begge spillere vil godt prøve sig af i Premier League og Arsene Wenger står klar til at tage imod dem. Turan skulle have en pris på 220 millioner kroner, mens Mandzukic vil koste 260 millioner kroner. Samlet pris for alle tre spillere er dermed cirka 600 millioner kroner.

Se også vores guides til fodboldudstyr:

Hos fodboldspilleren kan vi også tilbyde nogle helt andre ting end nyheder for eksempel har vi Danmarks (formodentlig) eneste guide til dommerfløjter, såvel som guides til forskellige mærker af fodboldstrømper såsom Trusox, Metasox og Macron fodboldstrømper.