Arsenal fik med dagens sejr på udebane over Manchester City, endelig slået et tophold. Arsenal truppen viste sig stærk og en meget disciplineret præstation gav dem en forholdsvis sikker 2-0 sejr. Noget tyder dog på, at Arsenal og Arsene Wenger er klar til at spendere stort i januar, i jagten på mere succes.

Ilkay Gundogan, Borussia Dortmund.Arsenal kan stadig nå toppen i Premier League i denne sæson og de har samtidigt trukket Monaco i Champions League, så der har de gode muligheder for avancement. Der skal dog lidt mere kvalitet til på enkelte positioner, hvis Arsenal skal blande sig med de bedste. Den kvalitet ser det nu ud til, at Arsenal har fundet.

Dortmund duoen, Mats Hummels og Ilkay Gündogan skulle angiveligt stå højt på Wengers ønskeliste til at komme i en Arsenal trøje. Arsenal har eftersigende lagt et bud på 600 millioner for de to spillere. Det skulle være 350 millioner for Hummels og 250 for Gündogan. Buddet skulle eftersigende leve op til Dortmunds krav og de to spillere kan muligvis være, at finde i det nordlige London når transfervinduet lukker .

Du kan også se meget andet på fodboldspilleren

Vi har en masse spændende udstyr til træning og fans. Vi har for eksempel til dommeren både dommerfløjte og dommersokker, og til bane har vi en guide til hjørneflag og valg af bedste boldsæk.