MIDDLESBROUGH, ENGLAND - SEPTEMBER 27: Leeds United manager Uwe Rosler during the Sky Bet Championship match between Middlesbrough and Leeds United at the Riverside on September 27, 2015 in Middlesbrough, England. (Photo by Richard Sellers/Getty Images)

 

9) Uwe Rosler (Manchester City, Southampton, West Brom, Brentford, Wigan, Leeds)

Havde en ok karriere i Manchester City, hvor han scorede en del mål. Spillede 5 landskampe for Østtyskland, men scorede ingen mål. Var succesfuld manager for Brentford. Er i øjeblikket manager for Leeds.

Rosler måtte stoppe sin aktive karriere som spiller på grund af lungecancer. Han blev kureret og begyndte derefter som manager i forskellige klubber.

 

Arsenal FC v FC Bayern Munchen - UEFA Champions League

8) Per Mertesacker (Arsenal)

Stor og langsom. Nåede 104 landskampe for Tyskland, før han sagde stop på landsholdet. Han spiller for Arsenal og er nok deres langsomste spiller! Men han er fantastisk i luften og overblikket er også rigtig godt, så indtil videre får the Big F**king German genvalg af Wenger de fleste søndage.

Når de snakker om Mertesacker på TV, så er det næsten altid om, hvor langsom han er. Men sjovt nok er det sværere at udnytte end som så! 1 meter og 98 centimeter høje Mertesacker er en klassespiller.

Brug pilene til at se nummer syv