Den tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, har draget paralleller mellem José Mourinho og den store boksestjerne, Floyd Mayweather.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Mourinho blev ellers kritiseret af Manchester Uniteds fans under hans holds 1-0 sejr over Tottenham i lørdags, før han slog tilbage ved at tysse på dem efter slutfløjtet.

Tilhængere af The Red Devils har været frustrerede over, at Manchester United til tider spiller lidt for defensivt. Klubben har således kun lukket fem mål ind i fem kampe.

Åh nej: To FCK-stjerner misser “The New Firm” mod Brøndby IF

 

Men Neville mener altså, at det taktiske geni, portugisiske Mourinho, snyder Premier League-rivalerne på en måde, som minder om Floyd Mayweather.

Floyd Mayweather, som endnu er ubesejret i hele sin karriere, og har vundet 15 verdensmesterskaber, bliver ofte kaldt for kedeligt af kritikere. Han værdsætter tålmodighed frem for underholdning, og sådan har det været igennem hele hans karriere.

Morata med kontroversiel udmelding: London er et kompromis

 

Mayweathers 50. og sidste modstander – ifølge ham selv – var irske Conor McGregor var ingen undtagelse for det ”kedelige” spil. Han undgik simpelthen at blive ramt af McGregor, og er dermed utvivlsomt den bedste bokser nogensinde.

Mourinho har lignende kvaliteter, ifølge Neville.

-Jeg vil sige, at Pochettino og Klopp har et omdømme for at være nogle af de mest vidunderlige, offensive trænere, men Mourinho minder mig en smule om Mayweather, fortalte Neville på åben skærm til Monday Night Football i går.

-Mayweather bliver nogle gange kaldt for kedeligt, når han bruger sit forsvar som et våben, og dermed slår modstanderen itu med kedelighed.

-Både Tottenham og Liverpool mangler noget. De tør ikke altid satse 100 procent på deres kampe. Mourinho fortjener mere respekt. Det lille tys betød ’Jeg gør det på min måde, og vi vinder på min måde’, indikerer Neville.

Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn