Af Anders Lang Jensen

For få år siden bragede den purunge Marcus Rashford ind på den europæiske fodboldscene, og i én af verdens største klubber som Manchester United vakte det voldsom opmærksomhed. Nu kan en tilværelse væk fra England blive en realitet den kommende sommer.

Spanske Real Madrid holder ifølge en række spanske medier skarpt øje med den unge sprudlende United-profil. Rashford er ikke en fast startopstillingsspiller under Jose Mourinho, og den spanske gigantklub følger situationen på Old Trafford.

Den store catalanske sportsavis Sport melder i dag, at Real Madrid planlægger en massiv udskiftning i truppen til sommer, hvor flere ældre spillere skal erstattes af unge fremtidige stjerner. Det er engelske Marcus Rashford et glimrende eksempel på.

Denne sæson har været en skuffelse for Real Madrid, der halter markant efter rivalerne fra FC Barcelona i den spanske liga. Men planen er klokkeklar. Mesterskabet skal igen tilbage på Madrid-klubbens hænder. Det skal nye unge stjerner hjælpe med også i fremtiden.

Spilleren alle vil have afviser andre topklubber: Han VIL til Liverpool

Ifølge avisen Sport er Real Madrid dybt imponerede over den 20-årige engelske landsholdsspiller. Lige siden Rashford fik sin drømmedebut mod Liverpool og scorede to mål for sæsoner tilbage, har angriberen været kølig foran mål, og spanierne er mere end brændt varme på den lynende hurtige offensivstjerne.

En række andre navne er også sat i forbindelse med et sommerskifte til Real Madrid. Den nye generation af spillere kan ifølge avisen blandt andre bestå af Tottenhams Harry Kane, Bayerns Robert Lewandowksi eller Liverpools Mohamed Salah. Alle navne er angiveligt øverst på madrilenernes ønskeliste.

Vanvid: Karim Benzema chokskifter til engelsk bundklub!