Den tidligere Brøndby-spiller, Andrew Hjulsager, får ikke meget med spilletid i Celta Vigo. Derfor ligger hans fremtid også i en lavere rangeret række, fortæller den galiciske klub nu.

BRONDBY, DENMARK – JULY 23: Andrew Hjulsager of Brondby IF and Veselin Penev of PFC Beroe Stara Zagora compete for the ball during the UEFA Europa League Qualification match between Brondby IF and PFC Beroe Stara Zagora at Brondby Stadion on July 23, 2015 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Andrew Hjulsager skiftede i starten af sidste år til Celta Vigo, men han har ikke lige så stor succes som de fleste andre danske spillere i klubben. Faktisk har det været minimalt med spilletiden for den tidligere Brøndby IF-stjerne, der er blevet kasseret i den spanske klub.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne

Sportsdirektøren i klubben, Felipe Minambres, vil derfor gerne udleje Hjulsager, og der er en stor sandsynlighed for, at Hjulsager snart spiller i en anden liga end La Liga.

Læs også: Gæst bortvist til dansk award-show: Læs hans dumme kommentar her

Interesse fra Segunda Division

Han fortæller til det spanske medie, eldesmarque.com, at der er stor interesse for danskeren i Segunda Division, som er rækken under La Liga. Derfor ligner det også et snarligt skifte for den tidligere Vestegn-dreng.

Læs også: Chokskifte: Toutouhs store nedtur – skifter til midterklub i Superligaen

Ydermere kan sportsdirektøren fortælle, at han regner med, at Daniel Wass snart får forlænget sin kontrakt med den spanske klub.

Wass scorede og lagde op til et mål i 2-2-kampen mod Real Madrid, og har betaget store dele af den spanske presse med fornemme præstationer.

Det er dog endnu ikke lykkedes Daniel Wass at omdanne succesen hos Celta til det danske landshold, og det er derfor tvivlsomt, om han kommer med til VM i Rusland.

Læs også: Medie: Philippe Coutinho tildeles berømt og ikonisk nummer i Barcelona