Liverpools håb om at hente den brasilianske målmand, Alisson, har ramt noget af en udfordring. Nu er Real Madrid nemlig favoritter nemlig favoritter til at hente Roma-målmanden, efter en udtalelse fra den brasilianske målmand.

ROME, ITALY – DECEMBER 05: AS Roma goalkeeper Alisson Becker with his teammates celebrate the victory after the UEFA Champions League group C match between AS Roma and Qarabag FK at Stadio Olimpico on December 5, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Jürgen Klopp var ellers fast besluttet på at hente den 25-årige målmand til Anfield denne sommer – selvom det betød, han skulle bryde transferrekorden for en målmand.

Men Alisson – som hjalp Roma med at avancere til kvartfinalerne i Champions League, hvor de er sammen med netop Real Madrid og Liverpool – har afsløret, at han foretrækker et skifte til Bernabeu.

LÆS OGSÅ: Mærkeligt: Lukaku lover United-fansene masser af store sommer-køb

De spanske mastodonter fra Madrid har dog heller ikke gjort det til nogen hemmelighed, at de går fuldt ind på jagten efter målmanden, eftersom Manchester United har afvist at sælge David de Gea.

“Real Madrids interesse for mig gør mig glad. Det vil jeg ikke afvise, fortæller Alisson.

“Jeg bliver meget glad, når en klub taler godt om mig. Det betyder, at jeg gør det godt, og at de følger mig. Forestil dig, når en klub som Real Madrid gør det… Lige nu er jeg dog fokuseret på Roma.”

Liverpool kan også risikere ikke at få ram på Bernd Leno, som er deres andetvalg på ønskelisten for en ny målmand. Således skulle Napoli stå klar med et bud på 23 millioner pund for den tyske målmand.

LÆS OGSÅ: Arsenal får ny manager: Stjæler Chelseas førsteprioritet

Klopp ville dog foretrække Alisson, men værdsætter også landsmand Leno højt. I denne sæson har han holdt et skarpt øje med Bayer Leverkusen-stjernen.

Liverpool kommer på en hård opgave i Champions League, hvor de har trukket Manchester City i turneringens kvartfinaler.

LÆS OGSÅ: Liverpool jagter velspillende Real Madrid-stjerne