Manchester City har siden klubben blev overtaget af Sheikh Mansour, spenderet mange milliarder på nye spillere. De har skabt et stærkt hold, som blandt andet har vundet to engelske mesterskaber. Profiler som Sergio Agüero, Yaya Toure, David Silva og Vincent Kompany er spillere, som med stor succes er skiftet i en Manchester City trøje.Ross_Barkley_2013

Nu ser det ud til, at Manchester City endnu engang er klar med en stor pose penge for tre store stjerner. Hele præcist er Manchester City klar med 95 millioner pund, hvilket svarer til cirka 900 millioner kroner. Pengene skal bruges på tre nye offensive spillere.

De tre spillere er: Wilfried Bony fra Swansea (300 mio.), Ross Barkley fra Everton (350 mio.) og Julian Draxler fra Schalke 04 (250 mio.). Tre offensive kort, som helt sikkert kan hjælpe City i mesterskabskampen, hvor de ligger side om side med Chelsea. Bony og Barkley kan begge to deltage i Champions League, men Draxler har dog optrådt for Schalke 04 og er derfor spærret i turneringen.

 

Hvem syntes du er bedst?:

Kommenter gerne hvorfor!

Vidste du at…

Her på fodboldspilleren kan du finde meget andet end fodboldnyheder. For eksempel en stor oversigt over fodboldtrøjer, en guide til både fodboldstrømper og til fodboldstøvler, og du kan endda også finde en masse specielle guider til nicheprodukter som dommersokker, den bedste dommerfløjte, anførerbind og hjørneflag.