Den tyske Bundesliga-klub, Eintracht Frankfurt, er på udkig efter en målmand. I alt bliver der kigget på tre målmænd, og her er Frederik Rønnow fra Brøndby IF iblandt.

29-07-2013: Superliga Esbjerg vs. AaB – Keeper Frederik Rønnow, Esbjerg (EFB). © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Frederik Rønnow tog over for Lukas Hradecky på målmandsposten i 2015, og tre år senere kan han meget vel være den finske målmands afløser endnu engang. Således leder Eintracht Frankfurt i øjeblikket efter en ny målmand, der kan tage over for finnen til sommer.

Læs også: Liste: Disse stjernespillere kan hentes gratis

Sportsdirektøren i Bundesliga-klubben, Bruno Hübner, fortæller til Bild, at der nu kun er tre målmænd tilbage på ønskelisten efter nøjere granskning.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Hübner vil følge de tre målmænd tæt i løbet af foråret. Den tyske avis udpeger Rønnow som en af de tre målmænd, sportsdirektør Hübner vil følge tæt.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne

Rønnow skifter først til Frankfurt til sommer

Lukas Hradecky ventes dog først at forlade Eintracht Frankfurt til sommer. Dermed vil et køb af Rønnow først finde sted til sommer.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Det passer sikkert Brøndby IF fint. De er i foråret med i kampen om guld i Superligaen, og hvis de kan holde på Rønnow som en sikker, sidste skanse lidt endnu, er drømmen om guld kommet lidt tættere på.

Læs også: Hjulsager smidt på porten i Celta Vigo: Skifter til denne liga

Frederik Rønnow skiftede i sommeren 2015 til Brøndby IF fra Esbjerg fB. Her har han haft masser af succes. Tidligere har den danske målmand også spillet for bl.a. AC Horsens.

Læs også: Chokskifte: Toutouhs store nedtur – skifter til midterklub i Superligaen