Adidas fodboldstøvler er på banen med en  ny model af Nitrocharge, som er designet specifikt til “The Engine” eller “Motoren” på et fodboldhold. Vi kender allesammen spilleren, som kan løbe solen sort i alle 90 minutter. Han træder for alvor i karakter når de andre spillere bliver trætte. Der er nu godt nyt til denne type af fodboldspillere. Adidas Nitrocharge Crazylight er nemlig hele 60 gram lettere end den normale Adidas Nitrocharge.

Adidas Nitrocharge Crazylight vejer sølle 185 gram, hvilket giver et vægtab på 60 gram i forhold til den normale Nirtrocharge model. Det er imponerende, at Adidas har formået at skære 60 gram af en fodboldstøvle, som i forvejen blev betragtet som en af de lettere af slagsen. Nitrocharge Crazylight er perfekt til den hårdarbejdende fodboldspiller, som bare ikke kan lade være med at løbe.

For at skære de næsten 60 gram af Nitrocharge støvlens vægt, så har Adidas været nødsaget til at ændre lidt på støvlen. Den er bl.a. blevet udstyret med den populære Sprint Frame, som bl.a. bruges på Adidas F50 Adizero modellerne. Nitrocharge Crazylight har også fået det samme speedtraxion 2.0 knopsystem som Adizero også benytter. Sprint Frame er faktisk ikke nyt for Nitrocharge, men selve konstruktionen af den er anderledes end den vi kender fra f50 og det er netop denne forskel, sammen med fraværet af Energypulse, der hjælper til med vægttabet.

Nitrocharge Crazylight er noget nær den perfekte fodboldstøvle til motoren på holdet – Find den her.

Designet man ser på Nitrocharge Crazylight er også langt fra det vi normalt ser på Nitrocharge. Støvlen har fået noget der ligner et øje på siden, hvilket give den et dyreagtigt udseende. Det er vidst op til en selv og vudere, om man kan lide det eller ej. Der er ihvertfald ingen tvivl om, at Adidas har skabt en perfekt fodboldstøvle til motoren på holdet med Nitrocharge Crazylight.

 

Du kan læse mere om fodboldstøvler her, eller se konkurrenternes fodboldstøvler via linksene nedenfor:

Nike fodboldstøvler

Puma fodboldstøvler