Chelsea FC har i dag annonceret købet af Evertons midtbanespiller Ross Barkley. Således har englænderen skrevet under med The Blues. Barkley får fem år i den engelske hovedstad.

HALEWOOD, ENGLAND – MARCH 3: Ross Barkley during the Everton training session at Finch Farm on March 03, 2016 in Halewood, England. (Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Evertons midtbanespiller Ross Barkley har været rygtet til mange store klubber, og selv i dette transfervindue, er det blevet til en masse florerende rygter, der har spekuleret i, hvor Barkley skulle spille efter transfervinduet. Nu er det dog blevet slået fast med syv tommer søm. Ross Barkley skal til Chelsea.

Spillere som Willian, Cesc Fabregas og Pedro, der i denne sæson styrer Chelseas kreative midtbane med hård hånd, bliver ikke yngre, og derfor har Antonio Conte valgt at indkøbe noget ungt kød.

Læs også: Vildt: Så mange penge tjente Carlos Tevez under sit ophold i Kina

Kontrakten varer til sommeren 2023 – købspris: £15 millioner

Barkley skifter til Chelsea på en kontrakt, der kommer til at vare helt frem til sommeren 2023, og de to parter har dermed papir på hinanden i fem og et halvt år.

Den 24-årige englænder fik hele 179 optrædener for Everton, hvor han var en sand klubmand. I denne sæson er det ikke blevet til spilletid overhovedet. Det skyldes imidlertid en længerevarende skade.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Parterne har endnu ikke oplyst en transfersum, men ifølge flere engelske medier, skulle prisen ligge på omkring 15 millioner pund, som svarer til godt og vel 126 millioner danske kroner.

https://twitter.com/TransferRelated/status/949325581157634048

Ross Barkley fik debut på det engelske landshold i 2013, hvor det siden hen er blevet til 22 optrædener for The Three Lions.

Læs også: Carragher med bemærkelsesværdig udtalelse: Dette Premier League-hold har ligaens bedste angreb

Læs også: Evra sparkede fans i hovedet og fik karantæne: Nu har han fundet ny klub

Læs også: Chelsea har erstatningen for Courtois klar: Stjernemålmand til London