Mohamed Salah er ikke kun en fremragende person på en fodboldbane. Næ, han har såmænd også noget at have det i udenfor banen. Forleden dag valgte han at gøre noget smukt, da han fik en egyptisk dreng i særdeles godt humør.

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Mohamed Salah viste forleden dag klasse udenfor banen, hvor han valgte at give en egyptisk dreng en Liverpool-trøje med hans navn bagpå.

Mohamed Salah har været ustoppelig i denne sæson. Det er blevet til 19 mål i 24 kampe for fløjspilleren, der har henrykt Liverpool- og Premier League-fans.

Læs også: De geniale handler: Oversigten over de handler, du formentlig har overset

Der skal da derfor heller ikke herske nogen som helst tvivl om, at han er en kæmpe nationalhelt i hjemlandet, Egypten. Men hans stjernestatus har nok lige fået et nøk opad på det seneste.

Hele optrinnet skyldes, at Salah på arabisk tv så en egyptisk dreng bære en brun trøje med spillerens navn bagpå. Da Liverpool-spilleren så dette, kontaktede han straks den arabiske TV-vært, Mai Helmy. Han bad hende om at give drengen en Liverpool-trøje med Salah bagpå.

Læs også: Guardiola giver hint om skifte til sommer: Vi planlægger at hente denne stjernespiller

Nedenfor kan du se et billede af drengen. Til venstre med Salahs Liverpool-trøje, og til højre med den hjemmelavede trøje.

”Mohamed Salah så billeder af en ung egyptisk dreng, Mohamed Abdel Karim, bære en t-shirt med Salahs navn tegnet bagpå med en kuglepen på den arabiske TV-kanal @ONsportEg.

Læs også: VANVID: Diktator var millimeter fra at købe Manchester United!

Salah kontaktede herefter TV-værten Mai Helmy, så hun kunne give ham en spritny Liverpool-trøje med Salahs navn på ryggen.”

Læs også: Leicester-stjerne: Blev så sur over IKKE at blive solgt, at han udeblev fra træning

En flot, flot gestus af den brandvarme Liverpool-spiller.

Læs også: Neymar er klar i spyttet: Vil til Real for at tjene mere end Messi