Hvis man har fulgt med på vores Facebook side på det seneste, så har man nok opdaget, at der var nogle nye Nike fodboldstøvler på vej. Nu har Nike så endelig officielt lanceret deres nye og længeventede Shine Through fodboldstøvler. Vi kan ligeså godt indrømme det fra start af – Shine Through fodboldstøvlerne er uden tvivl en af de fedeste kollektioner i 2014!

De nye farver bliver rullet ud på samtlige af Nike’s 6 topstøvler. Med de nye Shine Through fodboldstøvler garanterer Nike én ting – vi får en hvid jul i år!

shine through fodboldstøvler

 Skin igennem med Nike’s Shine Through fodboldstøvler

2014 har uden sammenligning været det år med flest farveopdateringer fra de store mærker. Nike runder året af med deres Shine Through fodboldstøvler. December måned er sidste chance for, at levere noget fedt og man må sige, at Nike’s slutspurt er noget nær perfekt.

Idéen bag designet ligger mere eller mindre i titlen på kollektionen. Nike opfordrer alle, hvad enten de spiller i Mercurial, Magista, Hypervenom eller Tiempo til, at skinne igennem på banen når det gælder. Nogle kan måske huske, at Nike gjorde noget lignende sidste år, hvor de lancerede deres hvide ‘Reflective Pack’ i midten af december.

Nike Shine Through fodboldstøvlerne er allesammen bygget op om det samme design. Alle støvlerne er hvide med et tofarvet Nike swoosh. Farverne på Nike logoet smelter nærmest sammen og det repræsenterer bl.a. fyrværkeriet, som fylder himlen på nytårsaften kl. 00.00. Udover farverne på Nike logoet, så er alle støvlerne også udstyret med en farvet sål, som matcher farverne på Nike logoet.

På Nike Mercuiral Superfly-  og Mercuiral Vapor Shine Through er neongul den dominerende farve. Mercuiral modellerne har ofte været kendt for, at de bliver lavet i nogle ret vilde farver. Dette er også tilfældet med Shine Through fodboldstøvlerne, hvor den neongule farve er kombineret med en skarp pink farve. Sålen på Mercuiral Vapor er helt neongul og på Superfly IV er alt pånær carbonfiber delen lavet i den skarpe neongule farve. Udover farverne på sålen og Nike logoet, så har Superfly IV modellen fået en helt sort ‘Dynamic Fit Collar’ og sorte snørrebånd.

Disse farver er med til, at skabe det eksplosive look, som Mercurial støvlerne repræsenterer. Man kan godt forvente, at se de helt store stjerner i Mercurial Shine Through støvlerne igennem december måned. Stjerner som Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Alexis Sanchez og Edinson Cavani er blot nogle af de spillere, som vil skinne igennem med ‘Shine Through’ støvlerne i december.

Køb de eksplosive Nike Mercurial Shine Through modeller lige her.

 

Nike Magista Obra og Opus har også fået sig et nyt look. Magista støvlen er lavet til den komplette playmaker, som styrer spillet og gør sine medspillere gode. Selve overdelen på de to Magista modeller er naturligvis hvid, ligesom alle de andre Shine Through fodboldstøvler.

Den dominerende farver på Magista støvlerne er en flot grøn farve, som på Nike logoet komplimenteres af en orange farve. Sålen og knopperne på både Magista Obra og Opus er helt grøn. Ligesom på Superfly IV, så har Magista Obra fået en helt sort ‘Dynamic Fit Collar’ og sorte snørrebånd. Stjerner som Iniesta, Götze og Christian Eriksen er nogle af de spillere, som vil optræde i de nye Magista Shine Through fodboldstøvler i løbet af december.

Få perfekt boldkontrol med Nike Magista Shine Through – Køb dem lige her.

Nike Hypervenom modellen er blevet kendt for, at være en rigtig angrebsstøvle. Den er skabt til den dødensfarlige angriber, som altid er på pletten og klar til, at sparke bolden i kassen. Nike Hypervenom har også fået sig noget af en farveopdatering i forbindelse med at Nike’s Shine Through fodboldstøvler blev lanceret.

Overdelen er selvfølgelig hvid og udover det, så er lyseblå den dominerende farve. Den lyseblå farve matcher perfekt med den røde farve, som Nike har valgt, at kombinere den med på Nike logoet. Sålen og knopperne er lavet en den lyseblå farve, som er karakteristisk for Nike Hypervenom Shine Through. Det er helt sikkert en støvle, som vi kan forvente os en hel del mål fra igennem december måned. Lewandowski, Rooney, Welbeck og Neymar er blot nogle af de stjerner, som formentlig vil trække i de nye Shine Through fodboldstøvler.

Den sidste støvle i Shine Through kollektionen er, Nike Tiempo Legend V. Tiempo har altid været kendt for, at have en utrolig komfortabel kængurulæder overdel og det er en støvle som er perfekt til spillere, som søger god komfort og stabilitet. På trods af at Nike Tiempo Legend V er en meget klassisk støvle, så bliver der ikke sparet på de vilde farver.

Nike Tiempo Legend V Shine Through har naturligvis også en helt hvid overdel. Udover den hvide farve, så har støvlen fået en helt neongul sål og et Nike logo i neongul og blå. Det er et design, som passer utroligt godt til Tiempo modellen og vi vil formentlig snart se stjerner som, Pique, Boateng og Pirlo i den nye elegante støvle.

 Nike Tiempo Legend V Shine Through er den perfekte kombination mellem komfort og elegance – Køb dem lige her.

 Du kan eventuelt også tage et kig på Nike fodboldstrømper, hvis du vil have et stilrent match, men hvis du vil have de bedste fodboldstrømper på markedet skal du naturligvis vælge enten Trusox fodboldstrømper eller MetaSox fodboldstrømper. Læs også anmeldelsen af Nike Hypervenom 3 her.