Den unge tyske angriber, Timo Werner, åbner nu op og taler ud om fremtiden. Angriberen er et særdeles omtalt emne i store dele af fodboldverdenen, der har set sig lune på Leipzig-angriberens kvaliteter.

Foto: Boris Streubel/Bongarts/Getty Images

Yussuf Poulsens angrebskammerat, Timo Werner, er et af de største talenter i tysk fodbold i øjeblikket. I denne sæson har han – alene i ligaen – lavet 10 kasser og bidraget med yderligere tre oplæg. Det er ganske udmærket for en 22-årig angriber i Bundesligaen.

LÆS OGSÅ: Batshuayi har været fremragende i denne sæson: Så meget skal Dortmund af med for ham

Hans navn fremtræder ofte på rygtebørser verden over, der melder ham på vej væk fra det tyske tophold.

I et nyt interview med det engelske medie, FourFourTwo, åbner han nu op, og taler ærligt ud. Han fortæller, at det er hans helt store drøm at kunne begå sig i den engelske Premier League.

– Det er en drøm for mig at spille i Premier League. Jeg kunne godt tænke mig at spille for to eller tre klubber i ligaen. Her er Manchester United en af dem. Manchester United og Liverpool er to hold, som jeg tit så spille som barn. Men hvis jeg skal vælge, så foretrækker jeg Manchester United over Liverpool, siger Timo Werner til FourFourTwo.

LÆS OGSÅ: Efter exit i Champions League: Én person får særdeles meget kritik

Den unge Werner er bare 22 år gammel, men er allerede nu en af de bedste angribere i Bundesligaen. Dette gør ham også til et eftertragtet transferemne.

Timo Werner skiftede til RB Leipzig i sommeren 2016. Inden ankomsten til Yussuf Poulsens klub, spillede han for VfB Stuttgart.

I løbet af hans karriere som Leipzig-spiller har han scoret 31 mål i 55 kampe.

Det er blevet til 10 landskampe for Tyskland med syv mål til følge.

LÆS OGSÅ: Top 10: De mest undervurderede spillere i verdenen