Jackson MartinezArsenal har igennem de seneste transfervinduer vist, at de nu er i stand til at bruge penge. Klubben har det rigtig godt økonomisk, så der er massere af penge til transfers. Faktisk så er Arsenal en af de eneste klubber, der kan købe dyre spillere med god samvittighed, da de ikke vil løbe ind i FFP (Financial Fairplay) problemer.

Denne sæson har været fyldt med både op- og nedture for Arsenal. Klubben har spillet mange gode kampe, men indimellem så har de også ramt en dårlig eller to. I 2013 købte klubben Mesut Özil og i 2014 købte de Alexis Sanchez. Özil har haft en svær start i den legendariske Arsenal trøje, men efter hans tilbagekomst fra skade i denne sæson, har han præsteret fantastisk med 3 mål og 4 assist i 3 kampe. Alexis Sanchez er og bliver en verdensstjerne, som i manges øjne er i top 3 blandt de bedste i Premier League.

Arsene Wenger føler dog alligevel, at han mangler lidt “firepower” oppe foran. I hans seneste interview antydede han kraftigt, at en eller flere store sommerhandler er på vej. Han udtalte sig meget positivt om FC Porto angriberen, Jackson Martinez. Angriberen har selv udtalt at han forlader FC Porto til sommer og Arsenal FC kunne meget vel være klubben han skifter til.

Vidste du at…

På fodboldspilleren kan du finde meget mere end “kun” nyheder. Vi har guides til Adidas fodboldstøvler og Nike fodboldstøvler, såvel som introduktion til eliteprodukter som Trusox fodboldstrømper og Metasox fodboldstrømper såvel som discount produkter Select fodboldstrømper.

Brug fodboldspilleren til så meget som du kan – det koster dig ikke en krone 🙂