Nr. 8 Hernan Crespo

I besiddelse af flere fede rekorder:
1) Fik aldrig et rødt kort i sin karriere Så er man vel lidt en dengse? 

2) Var i 2000 den handlede spillere i den dyreste handel i verden til en pris af 56.000.000 euro (det er naturligvis overgået siden). 

Crespo var en forrygende angriber med stor succes i Lazio og på landsholdet. Han scorede 35 mål i landsholdskarrieren (64 kampe) for Argentina, som bragte ham til hele tre VM-slutrunder (1998, 2002 og 2006). I dag træner han et serie-B hold i Italien.

GELSENKIRCHEN, GERMANY - JUNE 16: Hernan Crespo of Argentina celebrates scoring a goal during the FIFA World Cup Germany 2006 Group C match between Argentina and Serbia & Montenegro at the Stadium Gelsenkirchen on June 16, 2006 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Hernan Crespo (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Spillestil: Crespo var en meget komplet angriber, der sparkede godt med begge fødder og var supergod med hovedet. Han er stadig anerkendt som en af de bedste udenlandske spillere i Italiensk fodbold nogensinde.

Klubber: Startede karrieren i River Plata og kom derfra til Parma. Stor succes i skinkebyen banede vejen for rekordhandlen til Lazio. I 2003 prøvede han lykken i Chelsea men det blev – bl.a. på grund af en skeptisk Mourinho – en noget blandet oplevele med udlejninger til flere italienske klubber.  Crespo har mest været i Italien og har scoret for Parma, Milan, Inter, Lazio og Genoa.

Nr. 7 Sergio Aguero

Så er vi fremme ved nutiden. Aguero er i den grad aktuel som en af hjørnestenene i Manchester City’s jagt på sejren i Premier League. Kan man som kun 27-årig komme på et all-time greatest hold? Ja, Aguero kan!

SAO PAULO, BRAZIL - JULY 09: Sergio Aguero of Argentina shoots and scores his penalty kick in a shootout during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between the Netherlands and Argentina at Arena de Sao Paulo on July 9, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

Sergio Aguero (Photo by Ronald Martinez/Getty Images)

‘Vidunderbarn’

Aguero startede i ungdomstalent afdelingen i argentiske Independiente som 9-årig. I 2003 fik han debut som den yngste nogensinde i en alder af 15 år og 35 dage.   

Aguero spillede i Independiente frem til 2006, hvor han skiftede til Atletico Madrid for vilde 20.000.000 euro. Han spillede i Atletico med stor succes frem til 2011, hvor han skiftede til Manchester City for 45.000.000 euro.

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/aguero-saenker-newcastle/

Aguero har stor succes i Man City. Han er den komplette ‘boxspiller’ som både har styrke, hurtighed, teknik og god fornemmelse af hvor chancerne kan opstå. De fleste hold i verden – måske med undtagelse af Barcelona – ville kunne bruge Aguero som fast mand.

Landsholdet

Aguero har spillet 69 kampe for Argentina og scoret 32 mål.