Nr. 4 Gabriel Batistuta

Også kendt som Batigol! En ren målmaskine i flot indpakning.

56 mål i 78 landskampe – kan vi lige få ham i stedet for Bendtner!! Gabriel Batistuta var en fantastisk angriber, som ikke skulle have meget plads før der kom et tordenhug mod kassen. Han spillede både for River Plata og Boca Juniors i Argentina, før han kom til Italienske Fiorentina i 1991.

BUENOS AIRES, ARGENTINA - OCTOBER 08: WM QUALIFIKATION 2000, Buenos Aires; ARGENTINIEN - URUGUAY (ARG - URU) 2:1; Gabriel BATISTUTA/ARG - JUBEL - (Photo by Bongarts/Getty Images)

Gabriel Batistuta (Photo by Bongarts/Getty Images)

I en fantastisk succesfuld 10-årig periode scorede den langhårede bondedreng fra Pampassen mål på samlebånd for sin italienske klub. 168 mål i 269 kampe er fuldstændigt vildt i Serie A.

Han vandt aldrig mesterskabet (Scudetto) med Fiorentina. Det lykkedes først, da han var skiftet til Roma. Batistuta blev ved med at score mange mål igennem hele karrieren og sluttede af med at lave rekord (25 mål) i Qatar.

Landsholdet: Et absolut powerhouse af mål for de blåstribede. To hattrick i VM-turneringer har Batigol klaret for Argentina.

Spillestil: Høj (startede som basketspiller) og stærk i boksen. God teknik og et meget hårdt spark. Man kan kalde ham en argentisk Zlatan Ibrahimovic, men Gabriel er dog noget kønnere…

Nr. 3 Angel Di Maria

Den var redaktionen i tvivl om… Især efter Jan Mølby har kaldt argentineren en ‘uintelligent fodboldspiller’ live i Onside på TV3. Listen er fra en afstemning – se mere her: http://www.thetoptens.com/best-argentine-soccer-players/

SAO PAULO, BRAZIL - JULY 01: Angel di Maria of Argentina celebrates scoring his team's first goal in extra time during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Argentina and Switzerland at Arena de Sao Paulo on July 1, 2014 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Angel di Maria (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Der er ingen tvivl om, at Di Maria har et helt fantastisk topniveau… Men i modsætning til de andre på listen er hans bundniveau langt fra verdensklasse. Men ok, vi venter spændt på kommentarer fra dig, kære læser, bør Di Maria være foran Tevez og Batistuta?

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/louis-van-gaal-jeg-ved-ikke-hvor-di-maria-er-og-hvorfor-han-ikke-var-med-flyet/

Di Maria startede i Rosario i Argentina. Herfra gik turen til Benfica i Portugal. Her blev han opdaget af Real Madrid som hentede ham til klubben i 2010. Det gik ganske glimrende i kongeklubben og i 2014 blev han solgt for en rekordsum til Manchester United.

Det fortrød de Røde Djævle hurtigt, for Di Maria fik aldrig spillet til at køre på Old Trafford. Han endte med at blive kaldt årets dårligste køb i Premier League. Han var dog lidt undskyldt af at Van Gaal brugte ham som angriber og han er bedst som wing. Nu har han stor succes hos Paris Saint Germain, der købte ham af United.

Spillestil: Når det kører for Di Maria, er det på meget højt niveau med sukkerballer i højt tempo. Når det ikke kører… bliver han kåret til årets flop.

Landsholdet:  Di Maria fik debut i 2008. Han har spillet 66 landskampe for Argentina og scoret 15 mål.