Flere store Premier League klubber er på jagt efter forstærkninger i januar transfervinduet. Sæsonen skal snart afgøres og en god signing eller to i januar kan muligvis gøre forskellen. Det er dog ikke let, at lokke de største stjerner væk i januar og derfor kigger mange klubber mod de lidt mindre ligaer.

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-EVIANFlere medier melder i dag, at flere store Premier League klubber på jagt efter Lyon angriberen, Alexandre Lacazette. Chelsea, Arsenal, Manchester United og Liverpool skulle angiveligt alle sammen være interesserede i at hente den 23 årige franskmand. 300 til 400 millioner menes at være prisen og den skulle alle fire klubber være klar til at betale. Kunne du bedst se Lacazette i en Chelsea trøje eller Liverpool trøje?

Lacazette har indtil videre haft en fantastisk sæson i Ligue 1. Det er blevet til 19 mål og 5 assists i 20 kampe. De 19 mål gør ham til klar topscorer i ligaen, hvor nummer to på listen blot har scoret 12 mål. Lacazette er primært angriber, men han kan også spille kant. De mange mål har gjort Lacazette til en af de mest eftertragtede angribere i verden og der bliver helt sikkert kamp om hans underskrift.

Det kan du også finde på fodboldspilleren:

Hos fodboldspilleren har vi også en kæmpe guide til noget så eksotisk som fodboldstrømper. Du kan her finde alt om Nike fodboldstrømper, Macron fodboldstrømper, Joma fodboldstrømper og mange andre mærker.