Det er ikke lang tid siden, at afdelingen for Adidas fodboldstøvler lancerede den nye Nitrocharge 1.0. Den har dog allerede været en tur igennem farvemaskinen flere gange og nu er den 5. farve kombination allerede klar. Med den nye farve vender Adidas igen ‘back to basics’ efter de lidt mere specielle farver i forbindelse med Crazylight og Hunt Series. For at illustrere det, så har Crazylight modellen noget der lignende et øje på siden og Hunt modellen lyser i mørke.

Det var bestemt nogle unikke og anderledes farver, men vi kan nu meget godt lide, at vi igen er tilbage ved det ‘normale’. Det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Adidas Nitrocharge 1.0 – Sort/Hvid/Orange.

Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Hvid/Orange kombinerer to klassiske farve med en enkelt frisk og speciel farve. Hvis man vil skabe en fodboldstøvle med et lækkert udseende, så er det ofte en af de bedste opskrifter. Den sorte og hvide del står utroligt skarpt sammen med forreste orange del. Midt på støvlen ser man Adidas’ Energysling, som nærmest binder den sorte og den orange farve sammen. Alt i alt giver det støvlen et ekstremt elegant udtryk, som ser super skarpt ud på fodboldbanen.

Er du fan af den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Hvid/Orange? – Køb den til kun 1519.- her.

Hvis man kigger på den Nitrocharge 1.0, så er farven faktisk den eneste ændring. Selve fodboldstøvlen er den samme, som den Adidas lancerede for et par måneder siden. Adidas Nitrocharge 1.0 er designet til den spiller Adidas kalder for ‘The Engine’ eller på dansk ‘Motoren’. Altså motoren på holdet, som bare aldrig stopper med at løbe. Forforden på Adidas Nitrocharge 1.0 er lavet af Adidas’ HybridTouch materiale. Den er lavet helt uden syninger, så man får et rent og lækkert touch på bolden. Fra midten og bag ud er støvlen udstyret med en overdel af et mesh materiale. Det er et meget let materiale, som sætter sig tæt til foden og giver et tæt fit.

Midt på støvlen sidder sidder Adidas’ Energysling. Det er det bånd, som binder de to overdelsmaterialer sammen. Udover at binde overdelen samme, så holder Energysling også foden på plads i støvlen. Det er også det man i fodboldkreds kalder for ‘lockdown effekten’.

Når man vender og drejer i et par fodboldstøvler, så kan foden godt skride lidt rundt og man kommer til, at bruge lidt ekstra energi i vendingerne. En forbedret ‘lockdown effekt’ giver en bedre kraftoverførsel og dermed går ingen energi til spilde. Det er ifølge Adidas en af de ting, som kan gøre forskellen til sidst i en fodboldkamp. Adidas har valgt at gøre Energysling lidt bredere på den nye Adidas Nitrocharge 1.0, hvilket har givet en mere stabil fodboldstøvle.

 

Tanken om at miste så lidt energi som muligt fortsætter under støvlen. Adidas Nitrocharge 1.0 er udstyret med Adidas’ Sprintframe ydersål. Forrest på sålen kan man se en række orange linjer. Man kunne tro at det bare er farve, som skulle bidrage lidt til designet, men det er faktisk Adidas’ Energipulse-teknologi. Det er et elastisk materiale, som giver et mere spændstigt og energifuldt afsæt. Energipulse-teknologien gør at man som spiller, kan udnytte al energien i afsættet og dermed bliver afsættet hurtigere og mere eksplosivt.

Knopsystemet på Adidas Nitrocharge 1.0 er magen til det, der sad på den forrige Nitrocharge model. ‘If it ain’t broken, don’t fix it’. Det er nok den strategi Adidas har gået efter og knopsystemet på den forrige Nitrocharge fungerede ret godt, så hvorfor i alverden skulle man ændre det. Det er et meget stabilt knopsystem, som giver et godt greb i banen og de trekantede knopper er særdeles gode i de hurtige vendinger.

 

Alt i alt så er Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Hvid/Orange en fodboldstøvle, som har helt styr på teknologi og design. Man får en meget stabil støvle, som med de nye farver også ser ekstremt skarp ud på banen.

Er du fan af den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Hvid/Orange? – Køb den til kun 1519.- her.

Du kan også tage et kig på Nike fodboldstøvler eller Puma fodboldstøvler her på fodboldspilleren. Bare følg linksene.