Adidas lovede i forbindelse med lanceringen af den nye, Adidas Predator Instinct, at de ville lancere 14 forskellige udgaver af de cool Adidas fodboldstøvler inden året var omme. 13 forskellige Adidas Predator Instinct farver er indtil videre blevet lanceret og nu rundes året af med den 14. i rækken.

Der har både været gode og mindre gode versioner af Adidas Predator Instinct i 2014. Adidas har i lang tid kørt videre med deres ‘Battle Pack’ design fra VM i sommers, men i denne 14. udgave af Adidas Predator Instinct laver de om på det. Støvlen har denne gang fået et meget mere klassisk udseende, som leder tankerne tilbage til nogle af de klassiske Predator modeller. Og man må sige, at det klassiske design og de klassiske farver klæder Adidas Predator Instinct!

Adidas Predator Instinct Sort/Hvid/Rød hedder denne nye udgave af den populære fodboldstøvle. Predator modellen blev for første gang lanceret i 1994, så den har altså 20 års jubilæum i år. Derfor er det også på sin plads, at der bliver lanceret en model i sort, hvid og rød, da det er blevet kendt for, at være de klassiske Predator farver. Hvis man er Predator fan, så er denne støvle et absolut must-have!

Køb den ikoniske Adidas Predator Instinct – Sort/Hvid/Rød for kun 1549.- her.


Denne Adidas Predator Instinct model er lavet på samme konstruktion, som alle de andre Predator Instinct modeller. Der er heller ingen grund til, at ændre på noget, der fungerer rigtig godt i forvejen. Så det er kun selve designet der er ændret på. De tidligere udgaver af støvlen bar præg af Adidas’ ‘Battle Pack’ mønster. Man så senest ‘Battle Pack’ designet komme til udtryk på Adidas Predator Instinct Hunt.

Nu har Adidas så valgt, at smide det gamle ‘Battle Pack’ design væk og erstattet det med et nyt og mere stilrent design. Det er et meget simpelt design, som passer perfekt til de klassiske farver. De mange felter som man så på ‘Battle Pack’ designet er erstattet af nogle streger, som løber parallelt med de fem ‘lethal zones’.

Køb den ikoniske Adidas Predator Instinct – Sort/Hvid/Rød for kun 1549.- her.

Dette nye design skaber i kombination med de klassiske farver, et vanvittigt stilrent og flot look. Støvlen har en sort overdel, hvide Adidas striber og så er alle de fem ‘lethal zones’ lavet i farven ‘Solar Red’. Alt i alt må man sige, at Adidas i sandhed har ‘gemt det bedste til sidst’. Dette er virkelig en Predator støvle, som leder tankerne tilbage på de klassiske modeller.
Designet fuldendes med en flot sål, der kombinerer støvlens tre farver. Støvlen er bygget over Adidas’ Control Frame, som sikrer god stabilitet og fantastisk komfort. Hvis man er fan af Adidas Predator modellerne, så er denne udgave af Adidas Predator Instinct et absolut must-have.

Køb den ikoniske Adidas Predator Instinct – Sort/Hvid/Rød for kun 1549.- her.

Andre produkter:

Du kan også finde vores oversigter her på siden over andre produkter. Hvis du er til Adidas generelt, så bør du også tage et kig på oversigten over Adidas fodboldstrømper, men du kan også tage et kig på vores mere generelle oversigter over fodboldstrømper og fodboldstøvler. Ja her på fodboldspilleren er vi faktisk så nørdede så du både kan finde en oversigt over dommerfløjter , dommersokker og anførerbind.