Afdelingen for Puma fodboldstøvler er for alvor igang med, at forkæle deres store stjerner. For godt en måned siden præsenterede de en signatur evoPOWER i de italienske farver til Mario Balotelli. Der skulle dog kun gå én kamp i den nye støvle før Balotelli blev skadet. Nu er Puma så endnu en gang klar til, at forkæle en af deres stjerner.

Denne gang handler det om Puma evoSPEED og Dortmund stjernen, Marco Reus. Puma har valgt, at præsentere støvlen på trods af, at Marco Reus fornyligt blev ramt af en slem ankelskade. Støvlen sender dog et helt bestemt budskab, der faktisk passer meget godt til den situation, som Reus står i lige nu. Støvlen kommer i kun 400 par på verdensplan, så man skal vær hurtig, hvis man vil sikre sig et par. Byd velkommen til, Puma evoSPEED Tricks MR.

Vil du være ejer af ét af de 400 par Puma evoSPEED Tricks MR? Køb dem for kun 1899.- her.

reus og puma fodboldstøvler

Marco Reus har været inde i en hård periode det seneste år, som har været præget af skader. En skade lige før sommer gjorde bl.a. at han gik glip af tyskernes VM triumf i Braslien, hvor han ellers ville have været fast mand i start 11’eren. Nu er Reus så endnu engang blevet skadet og Puma forsøger derfor, at få ham i godt humør ved, at give ham denne unikke Puma evoSPEED Tricks MR.

Puma evoSPEED Tricks MR er designet ud fra Tricks konceptet, som fik sit gennembrud ved VM i Brasilien. Farverne er heller ikke helt tilfældige. De er inspireret af Borussia Dortmund, hvor Reus har spillet i størstedelen af sin karriere, dog lige med undtagelse af et par år i Borussia Mönchengladbach.

Vil du være ejer af ét af de 400 par Puma evoSPEED Tricks MR? Køb dem for kun 1899.- her.

Puma-evoSPEED-Marco-Reus-3

Marco Reus har selv stået for designet af Puma evoSPEED Tricks MR. Støvlens design er bygget op om to ord, som Reus selv insisterede på skulle repræsenteres – håb og tro. Marco Reus er meget engageret i kampen mod kræft og han er manden bag flere tiltag, som skal hjælpe kræftramte børn i Tyskland.

Ydersiden af støvlen er beklædt med mønster, som skal repræsentere de 6000 børn, som er patienter på Klinikum Dortmund hvert eneste år. På indersiden ser man en voksen hånd der holder et barns hånd, hvilket meget godt illustrere Marco Reus’ tro og håb for de kræftramte børn.

Puma-evoSPEED-Marco-Reus-2

Der er ingen tvivl om, at Puma evoSPEED Tricks MR er en af årets fedeste lanceringer. Den er ekstremt limited, den har et virkelig fedt design og så har den et fantastisk budskab. Selve støvlen er en klassisk Puma evoSPEED. Den har en ekstremt tynd mikrofiber overdel og et godt knopsystem, hvilket giver god boldføling og hurtigere acceleration.

Det kan du også finde på fodboldspilleren

På fodboldspilleren kan du naturligvis finde mange flere fodboldstøvler. For eksempel er både Nike fodboldstøvler og Adidas fodboldstøvler stærkt repræsenteret her på siden såvel som du kan finde Puma fodboldstrømper her og andre typer fodboldstrømper som Metasox fodboldstrømper, Trusox fodboldstrømper og Kappa fodboldstrømper.