Unisport.dk holder i øjeblikket et stort udsalg på deres webshop, og man kan spare helt op til 86% på udvalgte produkter såsom fodboldstrømper og fodboldstøvler. Der er massere af forskellige ting på udsalg, faktisk så mange at det kan være svært at overskue.

Derfor har vi besluttet os for, at lave denne top 10 over de bedste tilbud fra udsalget på Unisport.dk. På den måde kan vi hjælpe jer med, at spare en masse penge på nyt fodboldudstyr.

Klik her og gå direkte til udsalget.

1. Adidas Nitrocharge 1.0 til kun 849.-

Man skal faktisk ikke længere tilbage end august for, at finde den dato, hvor Adidas lancerede deres nye Adidas Nitrocharge 1.0. Det er Adidas fodboldstøvler, der har fået rigtigt gode anmeldelser og vi er også ret vilde med den.

Normal pris: 1699.-

Tilbuspris: 849.-

Du sparer: 50%

Køb Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Grøn/Sølv her.

Køb Adidas Nitrocharge 1.0 Rød/Hvid/Sølv her.

 

2. Adidas Predator Instinct til kun 1274.-

Adidas Predator Instinct er en af årest mest populære Adidas fodboldstøvler. Den er indtil videre blevet lanceret i hele 14 forskellige farver. En af dem var Adidas Predator Instinct Supernatural, som blev lanceret i en fed grøn version.

Normal pris: 1699.-

Tilbudspris: 1274.-

Du sparer: 25%

Køb Adidas Predator Instinct Supernatural her. 

3. Nike Magista Opus til kun 1319.-

Nike Magista var en af 2014’s helt store lanceringer fra afdelingen for Nike fodboldstøvler. Det var for alvor en revolutionerende fodboldstøvle. Den udkom i to topmodeller – Magista Obra og Magista Opus. Mange overså Magista Opus fordi det ikke havde en overdel af Flyknit og heller ikke en ‘Dynamic Fit Collar’. Det er dog i vores øjne en stor fejl. Med Nike Magista Opus får man rigtig meget fodboldstøvle for pengene og så er den lige nu hele 1000 kr. billigere end Magista Obra.

Normal pris: 1649.-

Tilbudspris: 1319.-

Du sparer: 20%

Køb Nike Magista Opus – Turkis/Orange/Hvid her.

 

4. Baselayer fra Nike, Adidas, Under Armor og Puma

Træningen om vinteren kan være hård og ekstremt kold i Danmark. Særligt januar og februar kan være 107076_da_maxi_0nogle hårde måneder, fordi der bliver så koldt. Hvis man vil sikre sig, at man kan holde varmen, så er det med at få købt noget ordentligt baselayer.

Køb Baselayer fra Nike, Adidas, Under Armor, Puma og mange flere mærker her.

 

5. Kunstgræs (AG) fodboldstøvler

Vi er inde i en tid, hvor mange klubber, som har muligheden vælger, at træne på kunstgræs. Det er væsentligt bedre her om vinteren, men det er ikke godt for de normale (FG) fodboldstøvler. Man mister reklamationsretten, hvis man bruger sin FG fodboldstøvler på kunstgræs. Derfor er det vigtigt, at man får købt sig et par AG fodboldstøvler, hvis man ved at man skal træne på kunstgræs.

Køb Nike Mercurial Superfly AG – Orange/Hvid/Sort for kun 1679.- her.

Køb Nike Magista Opus AG – Turkis/Orange/Hvid for kun 1319.- her.

Køb Nike Hypervenom Phantom AG – Orange/Hvid/Sort for kun 1439.- her.

Køb Adidas F50 Adizero Supernatural AG for kun 1274.- her.

 

6. Nike – Træningsbukser Technical Knit Libero Sort

Vinteren er over os og det bliver koldere og koldere. Det er utroligt koldt at træne om vinteren i Danmark især, hvis man ikke har noget ordentligt tøj. Det kan være en god idé, at anskaffe sig et par lange bukser. For at de ikke irriterer en imens man spiller, så er den en god idé, at finde nogle der sidder tæt om anklerne. Derfor her vi valgt Nike Technical Knit Libero Sort, da de passer perfekt til fodboldtræning.

Normal pris: 299.-

Tilbudspris: 209.-

Du sparer: 30%

Køb Nike Technical Knit Libero Sort her.

 

7. Adidas Crazylight fodboldstøvler

Adidas lancerede i slutningen af oktober deres Crazylight fodboldstøvler. Crazylight fodboldstøvlerne er allesammen utroligt lette og de er lavet i et begrænset antal. Du har nu muligheden for, at få fingrene i Adidas Predator Instinct Crazylight og Adidas Nitrocharge Crazylight til nogle gode priser.

Køb Adidas Predator Instinct Crazylight for kun 1649.- her – Du sparer 25%! 

Køb Adidas Nitrocharge Crazylight for kun 1424.- her – Du sparer 25%! 

 

8. Nike Mercurial Veloce II FG – Orange/Hvid/Sort

Nike Mercurial modellerne er nogle af de dyreste fodboldstøvler på markedet, ihvertfald hvis man vil have fingrene i Vapor eller Superfly. Der findes dog også en model, der hedder Nike Mercurial Veloce. Det er modellen efter Vapor og det er faktisk en rigtig god fodboldstøvle, prisen taget i betragtning. I forbindelse med udsalget på Unisport.dk kan man få den til en super pris.

Normal pris: 999.-

Tilbudspris: 799.-

Du sparer: 20%

Køb Nike Mercurial Veloce II FG – Orange/Hvid/Sort her. 

 

9. Sells Wrap VII Elite Subzero – Målmandshandske

Sells Wrap VII Elite Subzero er en målmandshandske i høj kvalitet. Man får virkeligt meget målmandshandske for pengene og man kan lige nu få den til en fantastisk tilbudspris!

Normal pris: 699.-

Tilbudspris: 349.-

Du sparer: 50%

Køb Sells Wrap VII Elite Subzero her.

 

10. Nike Tiempo Legend V ACC – Blå/Orange/Hvid

Nike Tiempo Legend V er en af markedets mest komfortable fodboldstøvler. Det er en af de fodboldstøvler, der stadigvæk holder fast i en overdel af kængurulæder. Det er et af de mest komfortable overdelsmaterialer på markedet og det former sig perfekt efter foden. Hvis du ønsker en fodboldstøvle med fantastisk komfort, så er Nike Tiempo Legend V helt sikkert noget for dig.

Normal pris: 1399.-

Tilbudspris: 1119.-

Du sparer: 20%

Køb Nike Tiempo Legend V ACC – Blå/Orange/Hvid her.

Find andre spændende produkter (ikke på tilbud)

Her på fodboldspilleren kan du finde mange lækre produkter og guides til fodboldends verden. For eksempel har vi Danmarks mest populære guide til anførerbind, hjørneflag, dommersokker og selv til valg af boldsæk.